MENÚ

Pàgina inicial
Qui som
Llibre
Cursos
Activitats
Fent cervesa
Notícies
Links
Foro cerveser
Contactar


Web en castellano
© CerveArt sl
2004-2005.
Llicència Creative Commons
Sobre CerveArt

CerveArt es una entitat creada l'any 2004 amb l'objectiu de difondre el coneixement sobre la cultura cervesera i promoure la sana afició de l'elaboració de cervesa artesana a casa (homebrewing).

Està formada per professionals experts en el món de la docència i l'elaboració de cervesa artesana, que porten practicant aquesta activitat des de 1993. Al llarg de tots aquests anys han organitzat nombrosos cursos d'iniciació a l'elaboració de cervesa, tast i gastronomia cervesera, han creat dossiers i manuals pedagògics, i han escrit el llibre "La Cerveza Artesanal. Cómo hacer Cerveza en Casa". Aquesta llarga experiència ha permès la participació en projectes de recerca i la col·laboració amb centres universitaris, cerveseries i entitats culturals.

Les nostres activitats es centren principalment en l'edició de llibres, l'elaboració de material didàctic i l'organització de cursos específics i personalitzats per a entitats i grups reduïts, sempre amb afany de treballar dins d'un marc de qualitat per aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients.

Volem que els nostres clients siguin capaços de crear ells mateixos les seves pròpies cerveses artesanes, però també que s'enriqueixin personalment amb nous coneixements sobre la cultura cervesera, que es familiaritzin amb els ingredients i el procés d'elaboració, que aprenguin a valorar i degustar l'enorme diversitat de famílies de cerveses del món i s'introdueixin en un nou ventall de possibilitats gastronòmiques.

CerveArt promou el consum moderat i responsable de cervesa. Cerveses de qualitat i no cervesa en quantitat.


CerveArt, SL
CIF: B-63494108
Oslo 19
08207 Sabadell (Barcelona)
Spain
tel.: +34 607406907
e-mail: info@cerveart.com
http://www.cerveart.com

Àrea Tècnica i desenvolupament de projectes

Responsable: Francisco Sánchez (Llicenciat en Bioquímica)

Àrea Docent i recursos pedagògics
Responsable: Albert Tintó (Doctor en Biologia)

Àrea logística i recursos informàtics
Responsable: José Manuel Vidal (Doctor en Bioquímica)

Àrea d'administració i economia

Responsable: Joan Rota (Llicenciat en Ciències Econòmiques)

Àrea comercial i marketing
Responsable: David Rius (Llicenciat en Ciències Econòmiques)
Per a més informació
contacta amb nosaltres