MENÚ

Pàgina inicial
Qui som
Llibre
Cursos
Activitats
Fent cervesa
Notícies
Links
Foro cerveser
Contactar


Web en castellano
© CerveArt sl
2004-2005.
Llicència Creative Commons
NOVETATS

II Festa de la cervesa (Sant Julià de Lòria - Andorra)

Del 15 al 17 i del 22 al 24 de setembre s'ha celebrat a Sant Julià de Lòria (Andorra) la Segona Festa de la Cervesa. Durant aquests dies els assistents han pogut tastar un ampli assortit de més de 100 tipus de cerveses diferents, assaborir àpats variats en 4 restaurants temàtics i a la nit gaudir d'actuacions musicals en directe.

Paral·lelament s'han celebrat també activitats adreçades a distribuïdors i professionals de l'hosteleria. Cerveart ha participat en aquest esdeveniment impartint cursos de tast de cervesa per a professionals de la restauració.

Organització a càrrec de A.I.D.A.B.A. Comú de Sant Julià de Lòira (Principat d'Andorra) i Events 21.
Informació de contacte: Telèfon 00376 80 90 70
e-mail: events21@events21.ad

LA CERVESA, UNA BEGUDA DELS POBLES DE LA HISPÀNIA PREROMANA


Us oferim la possibilitat de baixar-vos el resum de l'article "
LA CERVESA, UNA BEGUDA DELS POBLES DE LA HISPÀNIA PREROMANA" publicat al número 21 (Gener 2006) de la revista Notes.

L'article incorpora el continguts la presentació realitzada el 22 d'octubre de 2005 a les VIII JORNADES DE TARDOR. EL PATRIMONI ARQUEOLÒGIC AL BAIX VALLÈS que va organitzar el Centre d'Estudis Molletans a Mollet del Vallès (Barcelona). Els 120 assistents a la presentació van poder degustar també la reproducció d'una cervesa ibèrica elaborada per Cerveart especialment per aquestes jornades.

La revista Notes pot trobar-se a les principals biblioteques i centres universitaris de Catalunya, així com als Centres de Recursos Pedagògics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En aquest volum de gener de 2006 s'hi pot trobar també els articles de la resta de presentacions realitzades a les jornades. La versió electrònica de la revista serà editada en un futur i es trobarà disponible a la web del Centre d'Estudis Molletans (http://www.molletvalles.net).

Referència bibliogràfica: Vidal, J.M., Sánchez, F. & Tintó, A. (2006). La cervesa, una beguda dels pobles de la Hispània preromana, a: Notes, Vol. 21, pàg 267-282.


GRAN ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A LA JORNADA MEDIEVAL DE MONTMELÓ (1-10-2005)

Aquest dissabte 1 d'octubre uns quants centenars de pelegrins van acostar-se a la noble vila de Montmeló per assistir a la jornada medieval organitzada pel Museu Municipal de Montmeló.

Els assistents varen poder presenciar i participar en les activitats preparades per diferents artesans. Després de realitzar una visita al Museu guiada per actors, els participants van assistir a una xerrada sobre la cervesa i la seva història, impartida pels membres de CerveArt.

Finalment, i després d'un dia tan atrafegat, pelegrins i autoritats de la Vila van poder recuperar forces amb una cervesa medieval que CerveArt havia preparat especialment per l'ocasió. Els assistents van acabar del tot amb les existències de la cervesa d'abadia Ermesenda, de color ambre clar i una graduació alcohòlica d'un 9% (v/v); senyal que la cervesa va ser plenament del seu gust.Per a més informació contacta amb nosaltres