MENÚ

Pàgina inicial
Qui som
Llibre
Cursos
Activitats
Fent cervesa
Notícies
Links
Foro cerveser
Contactar


Web en castellano
© CerveArt sl
2004-2005.
Llicència Creative Commons
NOVA EDICIÓ

Títol:
La Cerveza Artesanal
Cómo hacer cerveza en casa
Autors: Albert Tintó, Francisco Sánchez, Jose Manuel Vidal, Pablo Vijande
Editorial:
CerveArt sl
ISBN: 84-609-1346-5
Data publicació: 2a edició - Maig 2006
Format: Tapes dures, 16.5 x 23.5 cm
256 pàgines. 415 il·lustracions
Preu:
24.04 euros + IVA

Resum de continguts:
(Fes click per a veure una mostra dels capítols)
Índex
Pròleg
Història de la cervesa
Ingredients
Procés i Sistemes d'elaboració
Elaboració pas a pas
Equip
Microcerveseries
Famílies i tast de cerveses
Cervesa i salut
Disseny de receptes
Reproducció de cerveses prehistóriques
Glossari

Revisió Editorial

Sobre els Autors

Francisco Sánchez Lomares (bioquímic), Albert Tintó Garcia-Moreno (doctor en biologia), José Manuel Vidal Taboada (doctor en bioquímica) i Pablo Vijande Majem (químic), van iniciar-se en el món de l'elaboració de cervesa artesana l'any 1992. El que inicialment era tan sols un repte científic i una manera divertida de passar els caps de setmana practicant entre amics una afició comú, va anar creixent poc a poc, fins que va sorgir la necessitat d'acostar aquesta pràctica a un major nombre de persones.

Els autors han impartit nombrosos cursos d'iniciació a l'elaboració de cervesa artesana i al tast de cervesa en centres cívics y culturals, cerveseries i centres universitaris. L'any 2000 van crear els primers festivals de la cervesa artesana a Espanya amb el fi d'oferir un punt de trobada en el què els "homebrewers" poguessin intercanviar experiències i realitzar conjuntament diferents activitats lúdiques y culturals. Finalment, i degut a la seva formació científica, han tingut un especial interès per desenvolupar projectes de recerca relacionats amb el món de la cervesa i la seva història, participant en la recreació de la cervesa prehistòrica Zhytos.


Descripció del llibre

El llibre "La Cerveza Artesanal" és la culminació d'una llarga trajectòria de dedicació dels autors a la pràctica del "homebrewing" o elaboració de cervesa artesana a casa, i a la divulgació d'aquesta apassionant afició. Aquesta obra pretén ser un manual pràctic i acuradament il·lustrat, que permeti, a qualsevol persona que ho desitgi, iniciar-se de manera fàcil i didàctica en l'apassionant món de l'elaboració de cervesa artesana a casa. A més ofereix nombrosa informació addicional sobre la història, els ingredients, les etapes del procés d'elaboració, les diferents famílies de cervesa del món, nocions sobre tast, cervesa i salut, i multitud de receptes diferents.
Els capítols del llibre estan estructurats i orientats tant als lectors novells, com a aquells que ja tenen experiència en l'elaboració de cervesa. El llibre conté múltiples alternatives i trucs per adaptar l'elaboració de la cervesa a diferents possibilitats tècniques i econòmiques.
Us invitem a gaudir de la seva lectura i de totes les cerveses que a partir d'ara comenceu a crear vosaltres mateixos.

Ir a la tienda de Cerveart